top of page

Emergent Preparatory Group

Public·47 members
Louis Capone
Louis Capone

Vindecarea Celor 5 Rani: Cum Să Te Eliberezi De Suferință și Să Trăiești în Armonie (PDF 20)Vindecarea celor 5 rani: Cum să te eliberezi de suferință și să trăiești în armonie (PDF 20)
Vindecarea celor 5 rani este o carte scrisă de Lise Bourbeau, o specialistă în dezvoltare personală și spirituală, care te învață cum să identifici și să vindeci cele 5 rani ale sufletului tău: respingerea, abandonul, umilința, trădarea și nedreptatea. Aceste rani se formează în copilărie, ca urmare a interacțiunii cu părinții și mediul înconjurător, și se manifestă prin măști pe care le purtăm pentru a ne proteja: fugarul, dependentul, masochistul, controlorul și rigidul.
Vindecarea celor 5 rani: Cum să te eliberezi de suferință și să trăiești în armonie (PDF 20)Cartea Vindecarea celor 5 rani îți oferă un ghid practic pentru a depăși aceste măști și a te regăsi pe tine însuți, prin conștientizarea rănilor, acceptarea lor și iertarea celor care ți le-au provocat. De asemenea, cartea te ajută să îți descoperi misiunea de viață și să trăiești în armonie cu tine și cu ceilalți.


Dacă vrei să citești această carte minunată, care te poate ajuta să te vindeci și să te eliberezi de suferință, poți descărca versiunea PDF 20 de pe site-ul Academia.edu, unde o găsești gratuit. Sau poți cumpăra cartea în format fizic sau electronic de pe site-ul FlipHTML5, unde beneficiezi de o reducere de 20%.


Nu mai aștepta și începe acum procesul de vindecare a celor 5 rani cu ajutorul cărții Vindecarea celor 5 rani de Lise Bourbeau!


Cartea Vindecarea celor 5 rani este bazată pe metoda Ascultă-ți corpul, creată de Lise Bourbeau, care presupune că orice boală sau problemă fizică este o manifestare a unei răni emoționale sau mentale. Prin ascultarea semnalelor pe care ni le trimite corpul nostru, putem să ne dăm seama ce anume ne deranjează și să lucrăm la vindecarea acelei răni.


În cartea Vindecarea celor 5 rani, Lise Bourbeau descrie în detaliu cele 5 rani ale sufletului, cum se formează, cum se manifestă și cum se vindecă. Ea ne arată că fiecare rană are o cauză și un efect, și că putem să ne eliberăm de efect dacă rezolvăm cauza. De asemenea, ea ne oferă instrumente practice și exerciții pentru a ne ajuta să ne conștientizăm și să ne acceptăm rănile, să le iertăm pe cele care ni le-au provocat și să ne iubim pe noi înșine.


Cartea Vindecarea celor 5 rani este o carte care te poate transforma profund, dacă ești dispus să îți asumi responsabilitatea pentru propria ta vindecare. Ea te poate ajuta să îți schimbi perspectiva asupra vieții și a relațiilor tale, să îți descoperi potențialul și să îți împlinești misiunea de viață. Ea te poate ajuta să trăiești în armonie cu tine și cu ceilalți, fără măști și fără suferință.


Dacă vrei să afli mai multe despre cartea Vindecarea celor 5 rani și despre metoda Ascultă-ți corpul, poți vizita site-ul oficial al Lise Bourbeau, ecoutetoncorps.com, unde poți găsi și alte cărți și materiale scrise de ea. De asemenea, poți urmări videoclipurile ei pe canalul ei de YouTube, ecoutetoncorps, unde poți asculta sfaturile și experiențele ei legate de vindecarea celor 5 rani.


Dacă vrei să împărtășești cu alții impresiile și rezultatele tale după ce ai citit cartea Vindecarea celor 5 rani, poți să te alături grupului de Facebook Vindecarea celor 5 rani - Lise Bourbeau, unde poți găsi și alte persoane care au parcurs același proces de vindecare. Aici poți să pui întrebări, să ceri ajutor sau să oferi sprijin celor care au nevoie.


Cartea Vindecarea celor 5 rani este o carte care merită citită și recitită, pentru că te poate ajuta să te cunoști mai bine pe tine însuți și să îți îmbunătățești calitatea vieții. Ea te poate ajuta să te vindeci de rănile care te împiedică să fii tu însuți și să trăiești în armonie. Ea te poate ajuta să te eliberezi de suferință și să trăiești în iubire. 04f6b60f66


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page